Podešavanja korisnika

  Delite
  avatar
  Webmaster
  Webmaster
  Webmaster

  Datum upisa : 14.09.2012
  Lokacija : Verona - Italy
  Godina : 65
  Datum rođenja : 02.05.1953
  Bik Muški Broj poruka : 6739
  Hobiji : Muzika
  Raspoloženje : Odlično, kad nije loše!

  Podešavanja korisnika

  Počalji od Webmaster taj Ned 3 Sep 2017 - 20:02

  Podešavanja korisnika

  Kako da promenim moja podešavanja?
  Sva vaša podešavanja (ako ste registrovani) su sačuvana u bazi. Da biste im pristupili kliknite na Profil link (obično je pri vrhu stranice ali možda to nije slučaj). To će vam omogućiti da promenite podešavanja.
  Moj jezik nije na listi!
  Najčešći razlog ovome su ili administrator nije instalirao vač jezik ili neko još uvek nije preveo ovaj board na vaš jezik. Pitajte administratora da li može da instalira jezički paket koji vam je potreban, a ako ne postoji osećajte se slobodnim da napravite prevod. Više informacija možete pronaći na sajtu phpBB grupe (pogledajte link pri dnu stranica)
  Vreme je pogrešno!
  Vreme je obično tačno, u svakom slučaju ono što vidite je vreme prikazano u vremenskoj zoni različitoj od vaše. U tom slučaju trebalo bi da promenite vaša podešavanja za vremensku zonu da bi se poklopila sa megtom gde se vi nalazite, npr. London, Pariz, Njujork, Sidnej, itd. Znajte da promena vremenske zone, kao i mnoga druga podešavanja mogu promeniti samo registrovani korisnici. Ako niste registrovani sada je dobro vreme da to i učinite!
  Promenio sam svoju vremensku zonu i sat je još uvek netačan!
  Ukoliko ste sigurni da ste tačno podesili vremensku zonu i vreme je još uvek pogrešno najverovatnije je problem u pomeranju vremena (ili letnje vreme kako je to poznato u UK i drugim mestima). Board nije dizajniran da razlikuje promene između standardnog i pomerenog vremena pa će u letnjim mesecima vreme biti za sat vremena različito od stvarnog lokalnog vremena.
  Kako da prikažem sliku pored mog korisničkog imena?
  Mogu postojati dve slike ispod korisničkog imena kada pregledate poruke. Prva slika je asocijacija na tvoju poziciju i izgleda kao skup zvezdica ili kvadratića koji pokazuju kojiko ste poruka napisali na forumu. Ispod ove može biti veća slika poznatija kao avatar, ona je generalno unikatna ili lična za svakog korisnika. Na administratoru je da omogući avatare i oni imaju izbor na koji način će avatars biti dostupni. Ukoliko niste u mogućnosti da koristite avatare onda je to odluka administratora, trebalo bi da ih upitate za razlog tome (sirurni smo da će biti dobar!)
  Kako da menjam svoju poziciju?
  Generalno ne možete direktno menjati naziv bilo koje pozicije (pozicije se pojavljuju ispod korisničkog imena u temama i u vašem profilu u zavisnosti od stila). Mnogi boardi koriste pozicije da prikažu broj poruka koje ste napisali i da bi identifikovali određene korisnike, npr. urednici i administratori mogu imati specijalne pozicije. Molimo vas da ne zloupotrebljavate board pišući nepotrepštine samo da bi povećali svoju poziciju, verovatno će vam urednik ili administrator jednostavno smanjiti rank.
  Kada kliknem na email link za korisnika traži se da se prijavim?
  Žao nam je ali samo registrovani korisnici mogu slati email drugima putem ugrađene email forme (ako administrator omogući ovu opciju). Ovo je da bi se sprečila zlonamerna upotreba email-a od strane anonimnih korisnika.

   Sada je Čet 17 Jan 2019 - 2:31