Problemi prilikom postanja

  Delite
  avatar
  Webmaster
  Webmaster
  Webmaster

  Datum upisa : 14.09.2012
  Lokacija : Verona - Italy
  Godina : 65
  Datum rođenja : 02.05.1953
  Bik Muški Broj poruka : 6739
  Hobiji : Muzika
  Raspoloženje : Odlično, kad nije loše!

  Problemi prilikom postanja

  Počalji od Webmaster taj Ned 3 Sep 2017 - 20:03

  Problemi prilikom postanja

  Kako da napišem poruku na forumu?
  Jednostavno, kliknite na relevantno dugme na bilo kojem ekranu foruma ili teme. Možda ćete morati da se registrujete pre nego što ćete biti u mogućnosti da šaljete poruke, mogućnosti koje su vam dostupne su izlistane na dnu ekrana foruma i tema (to su Možete pisati nove teme, Možete glasati, itd.)
  Kako da izmenim ili izbrišem poruku/post?
  Ukoliko niste urednik ili moderator možete samo menjati i brisati sopstvene poruke. Možete izmeniti poruku (ponekad za samo određeno vreme posle pisanja) tako što ćete kliknuti na izmeni dugme za relevantnu poruku. Ako je neko već odgovorio na poruku primetićete mali tekst ispod poruke kada se vratite na teme, ovo pokazuje broj koliko puta ste menjali poruku. Ovo će se pojaviti samo ako niko nije odgovorio, i takođe se neće pojaviti ako urednici ili administratori izmene poruku. Znajte i to da obični korisnici ne mogu brisati poruke kada neko na njih odgovori.
  Kako da dodam potpis mojoj poruci?
  Da biste dodali potpis prvo ga morate napraviti, ovo ćete uratiti putem vašeg profila. Kada ga napravite možete štiklirati Dodaj potpis kutijicu na formi da bi dodali potpis. Možete takođe standardno dodati potpis svim vašim porukama uključivanjem relevantnog radio dugmeta u vašem profilu (još uvek možete sprečiti dodavanje potpisa pojedinačnim porukama tako čto ćete odčekirati kutijicu na formi)
  Zašto ne mogu pristupiti forumu?
  Neki forumi mogu biti ograničeni za određene korisnike ili grupe. Da biste pregledali, čitali, pisali itd. trebaće vam posebna dozvola, samo administrator moze garantovati ovakav pristup, trebalo bi da ih kontaktirate.

   Sada je Čet 17 Jan 2019 - 2:32