Formatiranje i tipovi tema

  Delite
  avatar
  Webmaster
  Webmaster
  Webmaster

  Datum upisa : 14.09.2012
  Lokacija : Verona - Italy
  Godina : 65
  Datum rođenja : 02.05.1953
  Bik Muški Broj poruka : 6739
  Hobiji : Muzika
  Raspoloženje : Odlično, kad nije loše!

  Formatiranje i tipovi tema

  Počalji od Webmaster taj Ned 3 Sep 2017 - 20:04

  Formatiranje i tipovi tema

  Šta su smajliji?
  Smajliji ili emotivne ikonice su male sličice koje se koriste da bi iskazali osećanja koristeći kratak kod, npr. :) znači srećan, :( znači tužan. Kompletnu listu smajlija možete videti na formi sa slanje poruke. Pokušajte da ne preterujete sa smajlijima, mogu vrlo lako prouzrokovati da poruka postane nečitljiva i urednik može odlučiti da ih izmeni ili izbriše sve poruke zajedno.
  Mogu li slati slike?
  Slike možete zaista prikazati u vašim porukama. Ipak trenutno nema mogućnosti da pošaljete sliku direktno na board. Morate linkovati sliku koja postoji na javno dostupno web serveru, npr. http://www.some-unknown-place.net/my-picture.gif. Ne možete linkovati slike koje se nalaze na vašem PC-u (osim ako nije javno dostupan server) niti slike koje se nalaze iza authentifikacionih mehanizama, npr. hotmail ili yahoo sandučići, šifrom zaštićeni sajtovi, itd. Da biste prikazali sliku koridtite ili BBKod [img] tag ili odgovarajući HTML (ako je dozvoljeno).
  Šta su obaveštenja?
  Obaveštenja često sadrže važnu informaciju i trebalo bi da ih što pre pročitate. Obaveštenja se pojavljuju na vrhu svake strane u forumu na kome su postavljene. Da li možete ili ne možete da šaljete obaveštenja zavisi od dozvola koje su podešene od strane administratora.
  Šta su lepljive teme?
  Lepljive teme se prikazuju ispod obaveštenja u pregledu foruma i samo na prvoj stranici. Obično su prilično važne pa bi trebalo da ih pročitate što pre. Kao i sa obaveštenjima board administrator odlučuje o dozvolama koje su potrebne da biste poslali lepljive teme u svakom forumu.
  Šta su zaključane teme?
  Zaključane teme su postavljene na ovaj način bilo od urednika ili administratora. Ne možete odgovarati na zaključane teme i bilo koje glasanje koje sadrži je automatski završeno. Teme mogu biti zaključane iz mnogo razloga.

   Sada je Čet 17 Jan 2019 - 2:32